20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ρίξτε μια πρώτη ματιά στην τελευταία σεζόν του SEE

    Πριν από την πρεμιέρα της στις 26 Αυγούστου, το Apple TV+ θέλει να δώσει στους θεατές μια πρώτη ματιά στην τρίτη και τελευταία σεζόν του SEE.

    Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σεζόν πριν κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα. Η τελευταία σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια. Μετά το ντεμπούτο του πρώτου επεισοδίου στις 26 Αυγούστου, κάθε επιπλέον επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα μία φορά την εβδομάδα τις Παρασκευές μέχρι το φινάλε της σεζόν (και της σειράς) τον Οκτώβριο.

    Στην τρίτη και τελευταία σεζόν του SEE, ο Baba Voss και η φυλή του πρέπει να αντιμετωπίσουν μια νέα τεχνολογική απειλή που θα μπορούσε να τους καταστρέψει όλους.

    Το “See” διαδραματίζεται σε ένα βάναυσο και πρωτόγονο μέλλον, εκατοντάδες χρόνια αφότου η ανθρωπότητα έχει χάσει την ικανότητα να βλέπει. Στην τρίτη σεζόν, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Baba Voss (Momoa) νίκησε τον εχθρό του αδελφό Edo και αποχαιρέτησε την οικογένειά του για να ζήσει απομακρυσμένα στο δάσος. Αλλά όταν ένας Τριβαντιανός επιστήμονας αναπτύσσει μια νέα και καταστροφική μορφή όπλων που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας, ο Baba επιστρέφει στην Paya για να προστατεύσει τη φυλή του για άλλη μια φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.