22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζεται να επανακυκλοφορήσει την ανανεωμένη αρχιτεκτονική HomeKit που καταργήθηκε από το iOS 16.2

    Η Apple με την ενημέρωση iOS 16.2 εισήγαγε μια ενημερωμένη βασική αρχιτεκτονική για το HomeKit και την εφαρμογή Home, αλλά αποσύρθηκε μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία λόγω σφαλμάτων και προβλημάτων εγκατάστασης. Εκείνη την εποχή, η Apple είπε ότι η αφαίρεση ήταν προσωρινή και ότι η επιλογή αναβάθμισης «θα επέστρεφε σύντομα».

    Φαίνεται ότι η Apple είναι σχεδόν έτοιμη να επαναφέρει την ενημερωμένη αρχιτεκτονική Home, καθώς ο κώδικας υποστήριξης υποδεικνύει ότι η Apple ετοιμάζει μια “έκδοση 2” και τη δοκιμάζει εσωτερικά.

    Εκτός από τη δήλωση ότι η αρχιτεκτονική θα είναι διαθέσιμη “σύντομα”, η Apple δεν έχει παράσχει κανένα χρονοδιάγραμμα. Αναμένουμε μια έκδοση iOS 16.4 beta που θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του iOS 16.3 και είναι πιθανό η ενημέρωση αρχιτεκτονικής να εμφανιστεί σε αυτήν την έκδοση beta. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει η beta, αλλά θα μπορούσε να είναι μόλις αυτή την εβδομάδα.

    Με την κυκλοφορία του HomePod δεύτερης γενιάς, η Apple ανέφερε ότι η λειτουργία Αναγνώρισης ήχου που έρχεται σε μια ανοιξιάτικη ενημέρωση θα απαιτούσε την ανανεωμένη αρχιτεκτονική Home, αλλά θα μπορούσαμε να δούμε την ενημέρωση αρχιτεκτονικής πριν από την κυκλοφορία του Sound Recognition.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.