17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πώς να παρακολουθήσετε το “Far Out” #AppleEvent σήμερα στις 20.00

    Η Apple φιλοξενεί μια διαδικτυακή εκδήλωση μέσων ροής για το κοινό και τον Τύπο στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει 20.00 ώρα Ελλάδας. Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα της σειρά iPhone 14 μαζί με ένα Apple Watch Series 8, ένα μεγαλύτερο Apple Watch “Pro”, νέα ακουστικά AirPods Pro και πιθανώς άλλα προϊόντα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με την ονομασία “Far Out”. Δείτε πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

    Apple Events Website

    Με τον ιστότοπο Apple Events, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά σε Mac, iPhone, ‌iPad‌, υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ο ιστότοπος Apple Events λειτουργεί σε Safari, Chrome, Firefox και άλλα κύρια προγράμματα περιήγησης.

    Απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com/apple-events/ χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού την κατάλληλη στιγμή για παρακολούθηση. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο τώρα για να προσθέσετε μια υπενθύμιση συμβάντος στο ημερολόγιό σας.

    YouTube

    Η Apple σχεδιάζει επίσης να μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση στο YouTube, που είναι ίσως ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος παρακολούθησης, επειδή η ζωντανή ροή YouTube μπορεί να προβληθεί σε κάθε πλατφόρμα όπου είναι διαθέσιμο το YouTube, που είναι σχεδόν όλες οι πλατφόρμες, από smartphone και tablet έως κονσόλες και έξυπνες τηλεοράσεις.

    Apple TV App

    Η Apple συνήθιζε να έχει μια αποκλειστική εφαρμογή Apple Events στο Apple TV, αλλά πριν από το WWDC 2020, εντάχθηκε στην εφαρμογή Apple TV. Την ημέρα της εκδήλωσης, θα υπάρχει μια εξέχουσα ενότητα της εφαρμογής Apple TV‌ αφιερωμένη στη ζωντανή ροή, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Apple TV.

    Κάλυψη από το AppleWorldHellas

    Τόσο από τα κοινωνικά μας δίκτυα όσο και από το site μας θα έχουμε μια συνεχή ροή με ότι παρακολουθούμε και για κάθε ανακοίνωση. Μετά την λήξη του event όπως κάθε φορά θα ξεκινήσουμε μια λεπτομερή πλούσια αρθρογραφία για ότι παρουσίασε η Apple.

    Ακολουθήστε μας λοιπόν:

    FACEBOOK

    TWITTER

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.