22.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Νέα Renders προσφέρουν την καλύτερη εμφάνιση στο υποτιθέμενο Apple Watch ‘Pro’ που αναμένουμε να δούμε σήμερα #AppleEvent

    Τα νέα renders του επερχόμενου Apple Watch Pro μας έδωσαν την καλύτερη ματιά μέχρι τώρα σε αυτό που αναμένεται να γίνει το νεότερο high-end Apple Watch, με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, μεγαλύτερη και επίπεδη οθόνη και ένα νέο φυσικό κουμπί.

    Τα νέα renders, που δημιουργήθηκαν από τον concept designer Ian Zelbo σε συνεργασία με τον Parker Ortolani, βασίζονται σε CAD renders του Apple Watch Pro που κοινοποιήθηκαν χθες. Μέχρι χθες, λίγα ήταν γνωστά για την αναμενόμενη σχεδίαση του Apple Watch Pro, εκτός από το να πούμε ότι θα ήταν πιο στιβαρό και ανθεκτικό για αθλητές, πεζοπόρους, δρομείς και γενικότερα ιδανικό για extreme sports.

    Το Apple Watch Pro θα διαθέτει τον πρώτο σημαντικό επανασχεδιασμό του Apple Watch από τη Σειρά 4, επανεξετάζοντας τη σχεδίαση της θήκης ώστε να γίνει λιγότερο κυρτή με μια εντελώς επίπεδη οθόνη. Η οθόνη στο Apple Watch Pro αναμένεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τη Σειρά 7 και την επερχόμενη Σειρά 8, χάρη στην πιο επίπεδη σχεδίαση.

    Εφαρμόζοντας την πιο στιβαρή εμφάνιση και αίσθηση, το Apple Watch Pro διαθέτει ολοκαίνουργιο προεξέχον περίβλημα για το Digital Crown και το Πλαϊνό Κουμπί. Και τα δύο βρίσκονται σε ένα καλούπι στη δεξιά πλευρά του ρολογιού που προεξέχει προς τα έξω, κάτι που θα μπορούσε να τα κάνει πιο εύκολα προσβάσιμα. Το ίδιο το Digital Crown επανασχεδιάζεται επίσης για να διαθέτει πιο εμφανείς εσοχές.

    Στην αριστερή πλευρά του ρολογιού, το Apple Watch Pro αναμένεται να διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο φυσικό κουμπί παρόμοιο με το Πλαϊνό Κουμπί. Το κουμπί φημολογείται ότι μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Θα μπορούσε να προσαρμοστεί για να ανοίγει εφαρμογές watchOS, να ξεκινά συγκεκριμένες προπονήσεις ή ακόμα και να τρέχει γρήγορα συντομεύσεις χωρίς να πλοηγείται κάποιος στο ίδιο το ρολόι.

    Με τη μεγαλύτερη οθόνη στο Apple Watch Series 7, η Apple ενημέρωσε οπτικά στοιχεία σε όλο το watchOS για να εκμεταλλευτεί καλύτερα την προστιθέμενη επιφάνεια. Το ίδιο αναμένεται με το Apple Watch Pro και τη μεγαλύτερη οθόνη του. Σε σύγκριση με το μέγεθος οθόνης της Σειρά 7 των 1,691 ιντσών και 1,901 ιντσών στα μεγέθη 41 mm και 45 mm, η οθόνη του Apple Watch Pro θα μπορούσε να έχει μέγεθος περίπου 1,99 ίντσες σε μια θήκη 49 mm.

    Στο Apple Watch Pro, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν νέες προσόψεις ρολογιών που εκμεταλλεύονται τη μεγαλύτερη οθόνη, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Επίσης, σύμφωνα με τον Gurman, περιμένετε από την Apple να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά από λουράκια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Apple Watch Pro.

    Πέρα από μια νέα σχεδίαση και μια μεγαλύτερη οθόνη, το Apple Watch Pro πιθανότατα θα επωφεληθεί από όλες τις βελτιώσεις που έρχονται στο Apple Watch Series 8, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος, σε αντίθεση με τα τυπικά θερμόμετρα, είναι απίθανο να παρέχει στους χρήστες άμεση ανάγνωση της θερμοκρασίας του σώματός τους στην πρώιμη αυτή εκδοχή που θα δούμε.

    Το Apple Watch Pro, με τον ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, τη μεγαλύτερη οθόνη και τα πιο ανθεκτικά υλικά, αναμένεται να κοστίσει κάπου μεταξύ 900 και 1.000 δολλάρια. Το νέο ρολόι θα είναι το πιο ακριβό Apple Watch μέχρι σήμερα, αντικαθιστώντας πιθανότατα το Apple Watch Edition στην κορυφή της σειράς. Το Apple Watch Pro, το Apple Watch Series 8, ένα νέο Apple Watch SE, νέα iPhone και πολλά άλλα φημολογείται ότι θα είναι στην ημερήσια διάταξη για την σημερινή εκδήλωση της Apple “Far out”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.