23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Apple Store είναι εκτός λειτουργίας ενόψει της σημερινής εκδήλωσης για το iPhone 14, AirPods Pro και το Apple Watch Series 8

    Η Apple συνεχίζει την τελετή κατάργησης του ηλεκτρονικού καταστήματος ενόψει των σημαντικών εκδηλώσεων υλικού της. Το Apple Store είναι εκτός λειτουργίας και αναμένεται να επανέλθει γύρω στις 12 PT, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης της Apple σε ζωντανή ροή του Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Far out».

    Αναμένουμε να δούμε την εταιρεία να ανακοινώνει τη νέα σειρά iPhone (iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max) και Apple Watch (Σειρά 8, μια νέα σειρά «Apple Watch Pro» και ίσως ενημερώσεις στο φθηνότερο SE).

    Τα δύο μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας της σειράς, το iPhone 14 Pro‌ και το iPhone 14 Pro‌ Max, αναμένεται να παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας αντικατάστασης εγκοπής σε σχήμα χαπιού, μιας πάντα ανοιχτής οθόνης, μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας και σημαντικές αναβαθμίσεις στις κάμερες. Σύμφωνα με φήμες, το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus θα έχουν σχετικά λίγα νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές.

    Για το Apple Watch, η Apple σχεδιάζει ένα ενημερωμένο Apple Watch Series 8 που φημολογείται ότι διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, αλλά διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό με το Apple Watch Series 7.

    Τα μεγαλύτερα νέα του Apple Watch είναι πιθανό να είναι το νέο Apple Watch Pro, το οποίο θα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο μεγαλύτερο σχεδιασμό με μια πιο εκτεταμένη οθόνη που απευθύνεται στους αθλητές. Η Apple αναμένεται επίσης να ανακοινώσει τη δεύτερη γενιά AirPods Pro κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Μείνετε συντονισμένοι στο AppleWorldHellas μιας και ειδικά μετά την λήξη του event θα ακολουθήσει μια πλούσια αρθρογραφία!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.