23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Πώληση των Apple Watch κατόπιν ραντεβού

    watch4

    Όπως έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα μας, η Apple θα προσφέρει την δυνατότητα προπαραγγελιών στις 10 Απριλίου για το Apple Watch, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στις 24 Απριλίου, την επίσημη ημέρα την οποία όρισε η Apple ως ημέρα κυκλοφορίας τους Apple Watch.

    watch11

    Ωστόσο, σύμφωνα με κάποια έγγραφα τα οποία έφτασαν στα χέρια των ανθρώπων του MacRumors, η Apple δεν θα επιτρέψει την πώληση του Apple Watch σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει κάποιο online reservation (online κράτηση) του ρολογιού που θέλουν να αγοράσουν. Σύμφωνα με το MacRumors αποτελεί ένα νέο σύστημα πώληση των συσκευών της Apple το οποίο θα αντικαταστήσει το γνωστό “Personal Pickup” σύστημα. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης βρεθεί στο Apple Store την ημέρα της επίσης κυκλοφορίας του Apple Watch και επιθυμεί να το αγοράσει, σε περίπτωση που δεν έχει κάνει κάποια online κράτηση, τότε οι υπάλληλοι θα πρέπει να του δόσουν την δυνατότητα δοκιμής του Apple Watch και στην συνέχεια να τον βοηθήσουν να επιλέξει το Apple Watch που θέλει να αγοράσει και να κάνουν μαζί την παραγγελία από το κατάστημα.

    watch3

    Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις, η Apple δεν περιμένει να δει τρελές πωλήσεις του Apple Watch, αλλά θα επιτρέψει την αγορά ρολογιών από το κατάστημα (χωρίς κάποια online κράτηση) όταν περάσει το πρώτο κύμα πωλήσεων. Αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα κρατήσει για πολύ, όπως με τις πωλήσεις των iPhone και iPad.

    watch2

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles