14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πόσο θα στοιχίζει το iPhone 6; Πρώτες διαρροές δείχνουν τα 750 ευρώ

    iphone_6_hajek4_3-800x600

    Είμαστε σχεδόν προ των πυλών της παρουσίασης της νέας ναυαρχίδας της Apple, του iPhone 6. Πέρα από τον τεράστιο ενθουσιασμό για το επερχόμενο event της 9ης Σεπτεμβρίου δεν είναι λίγοι και εκείνοι που σκέφτονται το κόστος της νέας αυτής συσκευής.

    Ειδικά αν επαληθευτούν οι φήμες για 2 διαφορετικά μοντέλα, 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών, τότε το δίλημμα σε σχέση με τιμή γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

    Δυστυχώς τα νέα που μας έρχονται σήμερα δεν είναι τόσο ευχάριστα μιας και αν περιμένατε πως τα 2 αυτά νέα μοντέλα θα έχουν την ίδια κοστολόγηση με το iPhone 5S τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

    Με σημερινό δημοσίευμα του ισπανικού blog Movilzona έχουμε την είδηση πως η Apple μάλλον θα αυξήσει τις τιμές των iPhone της. Πιο συγκεκριμένα το site έχοντας ως πηγή άτομα μέσα από τον ισπανικό πάροχο Telefonica αναφέρει πως το iPhone 6 θα στοιχίζει γύρω στα 750 ευρώ για το μοντέλο των 4.7 ιντσών ενώ η τιμή του αντίστοιχου στις 5.5 ίντσες μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 950 ευρώ.

    Ως σύγκριση αυτή την στιγμή το iPhone 5S ξεκινάει από τα 699 ευρώ στην Ευρώπη κάτι το οποίο σημαίνει πως το λιγότερο θα έχουμε μια αύξηση των 50 ευρώ.

    Βέβαια ακόμη το παραπάνω δεν μπορεί να διασταυρωθεί και να αποτελέσει τον γενικό κανόνα. Το σίγουρο βέβαια είναι πως ειδικά εδώ στην Ελλάδα θα χρειαστεί να βάλουμε για ακόμη μια φορά βαθεία το χέρι στην τσέπη για την νέα ναυαρχίδα της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles