Saturday, May 18, 2024

Πωλήσεις iPhone 14: Η Apple αναμένει ότι το 85% των πρώτων αγοραστών θα επιλέξει ένα μοντέλο Pro

Η αντικατάσταση του iPhone mini με ένα μοντέλο Plus ανοίγει ένα μεγάλο ερώτημα σχετικά με την πιθανή διάσπαση των πωλήσεων του iPhone 14. Θα περιμέναμε ότι πολλοί άνθρωποι θα πήγαιναν για το Plus, αλλά μια έρευνα της εφοδιαστικής αλυσίδας δείχνει ότι η Apple αναμένει από τους πρώιμους αγοραστές να επιλέξουν ένα από τα δύο μοντέλα Pro.

Οι παραγγελίες που ελήφθησαν από προμηθευτές της Apple υποδεικνύουν ότι η εταιρεία αναμένει ότι το 85% των πρώιμων αγοραστών του iPhone 14 θα επιλέξει είτε το Pro είτε το Pro Max και λιγότερο από το 5% θα επιλέξει το iPhone 14 Plus…

Η Apple είχε ήδη αφαιρέσει τη διαφοροποίηση των χαρακτηριστικών μεταξύ του Pro και του Pro Max από το iPhone 13, και το ίδιο ισχύει και φέτος. Λαμβάνετε ακριβώς την ίδια γραμμή τηλεφώνου με το μέγεθος της οθόνης.

Το ίδιο ισχύει για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus – το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών σε διαφορετικά μεγέθη.

Ωστόσο, ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, λέει ότι η έρευνά του για την αλυσίδα εφοδιασμού υποδηλώνει ότι η εταιρεία του Κουπερτίνο αναμένει πολύ λίγες πωλήσεις iPhone 14 Plus σε προπαραγγελίες και πρώιμες παραγγελίες. Πράγματι, προτείνει ότι λιγότερο από το 5% των αρχικών παραγγελιών της Apple είναι για το Plus, ενώ περίπου το 85% μοιράζεται μεταξύ του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max.

Ο Kuo αναφέρει επίσης ότι η Apple θα διευρύνει το χάσμα μεταξύ τυπικών και Pro μοντέλων για τη σειρά iPhone 15 και πρόσθεσε ότι η εταιρεία θα επαναφέρει τα διαφορετικότητα στα χαρακτηριστικά και μεταξύ του Pro και του Pro Max.

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.