19.2 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η κυκλοφορία του iPhone 14 μαστίζεται από μεγάλα σφάλματα του Apple Store. Οι εκτιμήσεις παράδοσης φτάνουν μέχρι τον Οκτώβριο

    Η κυκλοφορία του iPhone 14 ήταν κάθε άλλο παρά ομαλή. Το Apple Store Online και το Apple Store αντιμετωπίζουν ορισμένα σημαντικά ζητήματα σήμερα το πρωί, τα οποία οδηγούν σε σφάλματα διακομιστή, αποτυχίες συναλλαγών, διπλές παραγγελίες και πολλά άλλα. Την ίδια στιγμή, οι εκτιμήσεις παράδοσης για πολλά μοντέλα iPhone 14 έχουν ήδη πάει στα μέσα Οκτωβρίου…

    Όπως είναι παράδοση, η εφαρμογή Apple Store και το Apple Online Store τέθηκαν εκτός σύνδεσης κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς η Apple προετοιμάστηκε για προπαραγγελίες της iPhone 14 σειράς. Και οι δύο επιλογές είχαν προγραμματιστεί να επανέλθουν online στις 5 π.μ. PT/8 π.μ. ET. Για μερικούς ανθρώπους, και οι δύο επέστρεψαν στο διαδίκτυο στην ώρα τους, ενώ άλλοι είχαν κολλήσει να περιμένουν. Όταν ορισμένοι μπήκαν στην εφαρμογή Apple Store Online ή Apple Store, οι χρόνοι αποστολής προπαραγγελιών είχαν ήδη καθυστερήσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου για πολλές διαμορφώσεις.

    Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς δεν είναι καθόλου αξιόπιστη σήμερα, με πολλούς αγοραστές iPhone 14 να επισκέπτονται το Twitter για να παραπονεθούν για μεγάλα σφάλματα στην εφαρμογή Apple Store και στον ιστότοπο της Apple.

    • Η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς του Apple Store εμφανίζει μηνύματα σφάλματος
    • Οι λειτουργίες ανταλλαγής της Apple δίνουν μηνύματα σφάλματος
    • Ο ιστότοπος του Apple Store Online ανακατευθύνει στο “Η σελίδα δεν βρέθηκε”
    • Εφαρμογή Apple Store: «Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο Apple Store. Πρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Apple Store.”
    • Οι εγκρίσεις παρόχου μέσω του Apple Store δεν επεξεργάζονται σωστά και εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος.
    • Ορισμένοι χρήστες βλέπουν ότι οι εκτιμήσεις παράδοσης αποσύρονται μετά την υποβολή της παραγγελίας τους, παρά το γεγονός ότι τους είπαν ότι θα την λάβουν την ημέρα κυκλοφορίας.
    • Ορισμένοι χρήστες καταλήγουν με πολλές παραγγελίες επειδή το Apple Store λέει ότι η παραγγελία απέτυχε, αλλά στην πραγματικότητα ολοκληρώθηκε.

    Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, η διαθεσιμότητα των iPhone 14 μειώνεται ήδη. Σχεδόν κάθε διαμόρφωση iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max έχει πλέον παραγγελθεί με την παράδοση να ξεκινάει πλέον από τον Οκτώβριο. Το νέο μαύρο χρώμα φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές καθώς είναι πολύ πιο περιορισμένο σε διαθεσιμότητα από τα άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.