19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πρώτες βαθμολογίες του Geekbench για νέο Mac Mini με M2 Pro δείχνουν ότι κερδίζει τον M1 Max

    Οι βαθμολογίες του Geekbench για το Mac mini που ανακοινώθηκε πρόσφατα με τσιπ M2 και M2 Pro αποκάλυψαν σημαντική αύξηση στην απόδοση σε σύγκριση με το Mac mini προηγούμενης γενιάς και τις προηγούμενες συσκευές M1 Pro και M1 Max.

    Οι βαθμολογίες αποκαλύπτουν ότι το Mac mini με M2 Pro πέτυχε βαθμολογία ενός πυρήνα 1.952 και βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 15.013 για διαμόρφωση με ενοποιημένη μνήμη 16 GB. Για σύγκριση, το προηγούμενο M1 Mac mini πέτυχε βαθμολογία ενός πυρήνα 1.715 και βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 7.442.

    Οι βαθμολογίες Geekbench είναι οι πρώτες που έχουμε δει για το νέο M2 Pro, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο σε ενημερωμένα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών. Αν και δεν έχουμε δει ακόμη βαθμολογίες Geekbench για τα ενημερωμένα MacBook Pro, η απόδοση του M2 Pro με το Mac mini είναι απίθανο να διαφέρει πολύ από την απόδοσή του με τους νέους φορητούς υπολογιστές Mac.

    Το M1 Pro στο MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών προηγούμενης γενιάς σημείωσε βαθμολογία μονοπύρηνου 1.734 και βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 10.076 σε σύγκριση με έναν πυρήνα 1.952 και ένα σκορ πολλαπλών πυρήνων 15.013 για το M2 Pro. Το M2 Pro, σύμφωνα με αυτά τα αποτελέσματα, ξεπερνά και το M1 Max, το οποίο επιτυγχάνει 1.727 single-core και 12.643 σε πολλαπλούς πυρήνες.

    Οι βαθμολογίες του Geekbench για το Mac mini με το τσιπ M2 έχουν επίσης εμφανιστεί, αποκαλύπτοντας παρόμοιες επιδόσεις με το M2 MacBook Air που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.