17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πρόγραμμα κοινής χρήσης κωδικού στην Netflix που κοστίζει $3 επιπλέον δοκιμάζεται ήδη στην Λατινική Αμερική

    Το Netflix εργάζεται για να καταπολεμήσει την κοινή χρήση λογαριασμών μεταξύ των νοικοκυριών και τώρα δοκιμάζει μια πρόσθετη χρέωση για τους χρήστες του Netflix στη Λατινική Αμερική που έχουν παράσχει τους κωδικούς πρόσβασής τους σε άτομα εκτός της οικίας τους. Όπως αναφέρει το Bloomberg, οι πελάτες του Netflix που μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης τους στην Αργεντινή, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και τη Δομινικανή Δημοκρατία θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον χρήματα.

    Το Netflix είχε προηγουμένως δοκιμάσει μια πρόσθετη χρέωση για κοινή χρήση λογαριασμού στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού, αλλά η δοκιμή επεκτείνεται τώρα σε άλλες χώρες. Στην Αργεντινή, οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν 219 πέσος ($1,70), ενώ η χρέωση θα είναι $2,99 σε άλλες χώρες.

    Οι όροι υπηρεσίας του Netflix δεν επιτρέπουν την κοινή χρήση λογαριασμών για πολλά νοικοκυριά, αλλά το Netflix έχει την τάση να κοιτάζει αντίστροφα, καθώς η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης είναι μια κοινή πρακτική. Η εταιρεία δεν είναι πλέον διατεθειμένη να επιτρέψει τη συνέχιση της πρακτικής επειδή έχει χάσει χρήματα τελευταία.

    Το πρώτο τρίμηνο του 2022, το Netflix έχασε συνδρομητές για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια και οι απώλειες αναμένεται να συνεχιστούν. Ως αποτέλεσμα, το Netflix τερματίζει την κοινή χρήση λογαριασμών και εργάζεται επίσης σε ένα επίπεδο ροής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις που θα είναι πιο προσιτό.

    Οι πελάτες σε χώρες όπου το Netflix δοκιμάζει πρόσθετες χρεώσεις θα έχουν την επιλογή να πληρώσουν το τέλος πρόσβασης ή να μετακινηθούν σε νέο, επί πληρωμή λογαριασμό. Το Netflix επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ενώ ταξιδεύουν, αλλά εάν ένα άτομο χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό σε μέρος που δεν είναι ένα από τα νοικοκυριά που πληρώνουν για περισσότερες από δύο εβδομάδες, η εταιρεία θα στείλει μια ειδοποίηση εντός εφαρμογής που θα τους ζητήσει να προσθέσουν ένα νοικοκυριό για μια αμοιβή ή αλλαγή του κύριου νοικοκυριού.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.