17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πρωτότυπο σασί – θήκη του iPhone 7 έκανε την εμφάνιση του

    iphone-7-mockup

    Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει μια σειρά από φήμες για το iPhone 7 την επερχόμενη δηλαδή ναυαρχίδα της Apple που θα μας έρθει τον Σεπτέμβριο. Οι φήμες διίστανται στο θέμα των ηχείων αυτού του μοντέλου μιας και πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Apple θα ενσωματώσει στερεοφωνικά ηχεία για πρώτη φορά σε ένα iPhone.

    O  γνωστός πλέον και μη εξαιρετέος Steven Hemmerstoffer δημοσίευσε σήμερα στο Γαλλικό blog NowhereElse.fr μια σειρά από εικόνες που δείχνουν ένα πρωτότυπο σασί του iPhone 7 με 4 ηχεία! Δύο από αυτά βρίσκονται στην κορυφή και δύο στο κάτω μέρος της συσκευής.

    Η φωτογραφία με το σασί – θήκη μας έρχεται από ένα promo βίντεο ενός ιταλικού κατασκευαστή θηκών που υποτιθέμενα είχε πρόσβαση σε αυτό το πρωτότυπο iPhone 7.

    iPhone-7-case-four-speakers-NowhereElse-leak-001

    Το γεγονός πως επίσης σε αυτό το καλούπι έχουμε μια μεγαλύτερη τρύπα για την κάμερα και έλλειψη της εμφάνισης των κεραιών στο πίσω μέρος επαληθεύουν τις μέχρι σήμερα φήμες.

     

    Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό το πρωτότυπο είναι πραγματικό ή ακόμη και αν είναι αν σε αυτό κατέληξε τελικά η Apple πριν μπει σε παραγωγή το επερχόμενο iPhone.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles