Sunday, May 19, 2024

Το iPhone 14 Pro φημολογείται ότι θα διαθέτει μια πιο στρογγυλή σχεδίαση για να ταιριάζει με τη μεγαλύτερη πίσω συστοιχία της κάμερας

Το iPhone 14 Pro θα μπορούσε να διαθέτει σημαντικά πιο στρογγυλεμένες γωνίες για να ταιριάζει με τη μεγαλύτερη πίσω συστοιχία της κάμερας, σύμφωνα με τον renderer της Apple Ian Zelbo.

Ο Zelbo, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία renders επερχόμενων συσκευών Apple που βασίζονται σε πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, συμπεριλαμβανομένων των Mac Studio, Studio Display και πολλά άλλα, πιστεύει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro είναι πιθανό να διαθέτουν γωνίες με μεγαλύτερες ακτίνες και άρα πιο στρογγυλές.

Διασταυρώνοντας cad render και διαστάσεις, σχηματικά, εικόνες από καλούπια παραγωγής αξεσουάρ και πρόσθετες πληροφορίες, είναι σαφές ότι το iPhone 14 Pro απεικονίζεται επανειλημμένα με μεγαλύτερες γωνίες για μια πιο στρογγυλεμένη μπροστινή και πίσω εμφάνιση σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro. Το iPhone 14 Pro Max, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να έχει σχεδόν τις ίδιες ακτίνες με το iPhone 13 Pro Max.

Η Apple μπορεί να υποχρεώθηκε να αλλάξει τη γωνιακή ακτίνα του iPhone 14 Pro λόγω αλλαγών στην πίσω συστοιχία των καμερών. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro αναμένεται να διαθέτουν μεγαλύτερη πίσω συστοιχία κάμερας για να διευκολύνουν ένα νέο σύστημα κάμερας 48MP με 57% μεγαλύτερο αισθητήρα.

Το iPhone 13 Pro (δεξιά) και του iPhone 14 Pro (αριστερά) πίσω με φαινομενικά ακριβείς διαστάσεις από τον Ian Zelbo.
Το iPhone 13 Pro (αριστερά) και το iPhone 14 Pro (δεξιά) μπροστά με φαινομενικά ακριβείς διαστάσεις από τον Ian Zelbo.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.