24.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Προγραμματιστής παραμετροποιεί ένα 4ης γενιάς iPod και ενσωματώνει Wi-Fi και Spotify | Βίντεο

    Το iPod Touch είναι επίσημα το μόνο iPod της Apple που κυκλοφόρησε ποτέ με μια Wi-Fi σύνδεση, αλλά πως θα ήταν αν και άλλα iPods μοντέλα είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες; Αυτό ακριβώς σκέφτηκε ο προγραμματιστής Guy Dupont που κατάφερε να φέρει αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα 4ης γενιάς iPod.

    To 4ης γενιάς iPod παρουσιάστηκε πίσω το 2004 με μια μικρή οθόνη, το ιστορικό πλέον Click Wheel ως διεπαφή, και καμία ασύρματη επικοινωνία. Πάρα αυτά ο Dupont κατάφερε να το μετατρέψει σε μια μοντέρνα συσκευή – κάπως τουλάχιστον – με πρόσβαση και ακόμη και σε τραγούδια του Spotify.

    To εσωτερικό του iPod αυτού έχει αλλάξει μιας και ο προγραμματιστής αντικατέστησε σχεδόν τα πάντα κρατώντας μόνο το σασί και το Click Wheel.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.