23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple TV+ πήρε τα δικαιώματα της Sundance ταινίας ‘CODA’, με μια συμφωνία στα $25 εκατ.

    Η Apple TV+ υπηρεσία πήρε τα δικαιώματα της Sundanace ταινία με την ονομασία “CODA”που έκανε πρεμιέρα σε αυτό το festival της Παρασκευή. Η ταινία έχει δεχτεί άριστες κριτικές από θεατές και κριτικούς του χώρου.

    Όπως αναφέρει το Deadline, ο πόλεμος προσφορών για τα δικαιώματα αυτής της ταινίας ήταν μεγάλο με την Apple να κερδίζει τελικά με το ποσό των $25 εκατ. που αποτελεί και νέο ρεκόρ για μια Sundance ταινία.

    Το CODA είναι μια δραματική ταινία που μας παρουσιάζει την Ruby που την υποδύεται η Emilia Jones, που είναι το μοναδικό άτομο στην οικογένεια της που δεν είναι κουφό. Πρέπει να επιλέξει από το να ακολουθήσει τα όνειρα της στην μουσική βιομηχανία ή του να παραμείνει σπίτι της και να βοηθήσει τους γονείς της.

    Η Apple συνεχίζει δυναμικά την αγορά πρωτότυπων ταινιών για την συνδρομητική της υπηρεσία. Το 2020 η Apple TV+ υπηρεσία έφερε τα “Greyhound”, “On The Rocks”, “The Banker” και την animated ταινία “Wolfwalkers” — με την τελευταία να είναι προτεινόμενη και με πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει φέτος και όσκαρ στην κατηγορία της.

    Επίσης ήδη είναι διαθέσιμη και η ταινία “Palmer” με τον Justin Timberlake ενώ έρχεται και το “Cherry” με τον Tom Holland σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Μάρτιο.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας του CODA στην Apple TV+ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την Apple αλλά μιας και η ταινία έχει γυριστεί και τελειώσει αναμένουμε να κάνει επίσημη πρεμιέρα μέσα στο 2021.

    Άλλες μεγάλες ταινίες που αναμένουμε από την Apple συμπεριλαμβάνουν τα “Emancipation”, Martin Scorsese’s “Killers of the Flower Moon”, Ridley Scott’s “Kitbag”, “The Sky Is Everywhere” σε συνεργασία με το στούντιο A24, “Swan Song”, κ.α

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.