19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Περίεργη φήμη υποστηρίζει ότι η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα Apple Pencil στα $49 μαζί με το iPhone 14, αλλά το απέρριψε σαν ιδέα την τελευταία στιγμή

    Μια νέα φήμη λέει ότι η Apple είχε αρχικά σχεδιάσει μια νέα έκδοση του Apple Pencil για κυκλοφορία φέτος. Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo, η Apple απέσυρε τα σχέδια για μια νέα έκδοση 50 δολαρίων του Apple Pencil την τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη μπει στη μαζική παραγωγή.

    Αυτή η έκδοση του Apple Pencil φέρεται να διέθετε συμβατότητα με iPhone και επίσης θα είχε λύσει ένα από τα μεγάλα παράπονα σχετικά με το iPad 10…

    Η ανάρτηση, η οποία κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον Duan Rui, προέρχεται από μια πηγή με πολύ μικρό ιστορικό και ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με αρκετό σκεπτικισμό. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί που γίνονται αξίζει να εξεταστούν.

    Η πηγή λέει ότι η Apple είχε στα σκαριά ένα νέο Apple Pencil, με την κωδική ονομασία “Marker”, το οποίο σχεδίαζε να κυκλοφορήσει στην εκδήλωσή της τον Σεπτέμβριο. Η Apple φέρεται να στόχευε μια τιμή περίπου $49 για αυτό το αξεσουάρ, καθιστώντας το σημαντικά φθηνότερο από το Apple Pencil πρώτης γενιάς και το Apple Pencil 2.

    Δεδομένης αυτής της χαμηλότερης τιμής, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν ορισμένοι συμβιβασμοί. Συγκεκριμένα, αυτό το Apple Pencil προφανώς δεν διέθετε τεχνολογία ανίχνευσης πίεσης ή μπαταρία. Αντί για επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η Apple είχε προφανώς αναπτύξει ένα τσιπ που θα χρησιμοποιούσε για να τροφοδοτήσει τη γραφίδα μέσω της οθόνης. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που έχει κάνει η Samsung με τη γραφίδα S-Pen.

    Εκεί που τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα είναι ότι αυτό το Apple Pencil προφανώς θα ήταν συμβατό και με το iPhone. Το Apple Pencil πρώτης γενιάς και το Apple Pencil 2 δεν λειτουργούν με το iPhone και είναι μια ιδέα που η Apple έχει επιπλήξει στο παρελθόν.

    Δεν είναι σαφές γιατί η Apple απέσυρε τα σχέδια για αυτήν την έκδοση “Marker” του Apple Pencil, αλλά η απόφαση φέρεται ότι ελήφθη την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με τη σημερινή έκθεση, η Apple είχε ήδη κατασκευάσει πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες, κάτι που δεν είναι ασήμαντο για ένα αξεσουάρ που πιθανότατα θα ήταν εξειδικευμένο.

    Εκεί που αυτό το φθηνότερο Apple Pencil θα είχε πραγματικά νόημα είναι με το τελευταίο iPad 10ης γενιάς. Η Apple έχει αντιμετωπίσει αρκετή κριτική λόγω του γεγονότος ότι το iPad 10 διαθέτει θύρα USB-C, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί μόνο με το Apple Pencil πρώτης γενιάς που είναι εξοπλισμένο με Lightning. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα dongle $9 (πωλείται χωριστά) για να αντιστοιχίσετε το Apple Pencil με το iPad σας και να το φορτίσετε

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.