13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Περίεργη φήμη αναφέρει πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια gaming κονσόλα σε στυλ Nintendo Switch

    H Apple σύμφωνα με μια περίεργη φήμη που κάνει τον γύρω του διαδικτύου εικάζεται πως δουλεύει πάνω σε μια gaming κονσόλα όπως αυτή του Nintendo Switch.

    nintendo switch
    Σύμφωνα λοιπόν με τον Twitter χρήστη @FrontTron, η Apple δουλεύει πάνω σε μια εντελώς νέα mobile συσκευή που θα ανήκει στην κατηγορία του Nintedno Switch. Αν και η πηγή της φήμης αυτής δεν μπορεί να διασταυρωθεί σε καμία περίπτωση πάρα αυτά η είδηση γρήγορο έκανε τον γύρω του διαδικτύου και αναπαράχθηκε από μεγάλα κέντρα ειδήσεων.

    Η συσκευή θα έχει μάλιστα έναν νέο επεξεργαστή, όχι A σειράς ούτε και M σειράς σχεδιασμένο ειδικά για παιχνίδια και βελτιωμένες αποδόσεις στα γραφικά.

    Η Apple σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή είναι σε διαπραγματεύσεις με μεγάλα game στούντιο όπως αυτό της Ubisoft που έχουν φέρει δημοφιλής τίτλους όπως τα “Assassin’s Creed,” “Far Cry,” και “Watch Dogs,” έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέοι τίτλοι για αυτή την συσκευή.

    Στο θολό τοπίο αυτό που έχει δημιουργηθεί πρέπει να θυμίσουμε πως ο Mark Gurman είχε αναφέρει πως η Apple δούλευε πάνω σε ένα Apple TV μοντέλο με εστίαση στο gaming κάτι που ανέφερε και ο leaker “Fudge” προσθέτοντας πως αυτό θα ερχόταν με έναν A14X επεξεργαστή.

    Δεν είναι ξεκάθαρο οι παραπάνω φήμες που βρίσκονται τώρα που η Apple έχει λανσάρει το 2ης γενιάς Apple TV 4K που σίγουρα είναι μια καλή αναβάθμιση αλλά δεν εστιάζει στο gaming σε καμία περίπτωση.

    Η εταιρεία έχει λανσάρει μια gaming κονσόλα πίσω το 1996 με το Apple Bandai Pippin που ήταν όμως μια αποτυχία και ένα project που άμεσα ακύρωσε ο Steve Jobs κατά την επιστροφή του στην Apple.

    Έκτοτε φήμες για την Apple να μπαίνει στο χώρο των gaming κονσολών υπάρχουν κάθε χρόνο αλλά χωρίς καμία απόδειξη.

    Σε κάθε περίπτωση η παραπάνω είδηση μόνο έγκριτη δεν μπορεί να θεωρεί αν και δεν αποκλείουμε το γεγονός η Apple στο παρασκήνιο να πειραματίζεται με μια τέτοια ιδέα…..

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.