16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Περίεργες είναι οι αντιδράσεις του τεχνολογικού κόσμου στην είδηση εξαγοράς της Beats από την Apple

    beatssteve-640x426

    Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας το γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση των Financial Times πως η Apple είναι κοντά στην εξαγορά της Beats Electronics.

    H εξαγορά αν τελικά ολοκληρωθεί θα στοιχίσει στην Apple $3.2 δις σηματοδοτώντας και το μεγαλύτερο ποσό που έδωσε η Apple στην ιστορία της για να εξαγοράσει μια άλλη εταιρεία.

    Οι αντιδράσεις μέχρι στιγμή στο νέο αυτό από τον τεχνολογικό κόσμο και τύπο είναι ιδιαίτερα περίεργες.

    Αρχικά αν η Beats περάσει στην Apple θα έχουμε μια σύγκρουση συμφερόντων μιας και η εταιρεία έχει την υπογραφή στον ήχο σε HP laptops αλλά και σε smartphones της HTC.

    Πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν πως είναι μια λάθος κίνηση από την Apple που δεν έχει να τις προσφέρει πολλά. Από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα ακριβά ηχεία της Beats ταιριάζουν άριστα στο μοντέλο επιχείρησης της Apple ενώ η νέα μουσική streaming υπηρεσία θα μπορούσε να δώσει νέα πνοή στην αντίστοιχη της Apple αλλά και στην ίδια την εφαρμογή Μουσικής της.

    Η Apple δεν κρατάει σιγή ιχθύος αλλά τόσο το Bloomberg όσο και η  WSJ  επιβεβαιώσαν με ρεπορτάζ τους την είδηση των Financial Times.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles