14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Παρακολουθήστε το For All Mankind Season 1 στο Apple TV+ δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

    Το Apple TV+ έκανε ολόκληρη την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς For All Mankind διαθέσιμη δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς.

    Το Apple TV+ ανακοίνωσε τη δωρεάν προσφορά μέσω Twitter, λέγοντας ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να “περιμένουν άλλη μια δεκαετία” για να παρακολουθήσουν την εκπομπή που μας ταξιδεύει σε ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα που βλέπει τον αγώνα για το φεγγάρι με μια διαφορετική οπτική.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.