Wednesday, June 26, 2024

Παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση του OG Mac σε macOS Ventura σε αυτό το νοσταλγικό ταξίδι ενός βίντεο

Σίγουρα, το macOS Ventura είναι πολύ ωραίο και όλοι ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Αλλά ξέρετε τι είναι πραγματικά ωραίο; το 0,97. Και όλα τα ενδιάμεσα λογισμικά της Apple επίσης.

Για να το αποδείξει, το κανάλι Nobel Tech στο YouTube μοιράστηκε ένα νέο βίντεο που είναι δέκα λεπτά καθαρής νοσταλγίας Mac. Σε αυτό, βλέπουμε το System 0.97 να μεταμορφώνεται σε macOS Ventura μέσω macOS Monterey και οτιδήποτε άλλο έχουμε απολαύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.