17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Winocm παρουσιάζει demo του iOS 7.1.1 Jailbreak [Video]

    Screen Shot 2014-05-18 at 2.35.06 PM

    Λίγα λεπτά αφότου ο  Stefan Esser (i0n1c) μας παρουσίασε με φωτογραφία ένα iPhone 5C jailbroken στην iOS 7.1.1, ο άλλος πολύ γνωστός hacker Winocm δημοσιοποίησε ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα  iPhone 4 jailbroken επίσης στη iOS 7.1.1.

    Ο Winocm μάλιστα υποστηρίζει πως το jailbreak είναι untethered, και πως θα μπορεί να δουλέψει το ίδιο καλά και σε άλλες συσκευές με λίγο χρόνο και δουλειά.

    Oh yeah, this is iOS 7.1.1 untethered if you didn’t notice earlier. (iPhone 4 GSM though, don’t want to mess with any other devices that I have. Would work elsewhere… if you put in the effort. ジ)

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο έτσι ώστε να έχουμε την κυκλοφορία του εν λόγω jailbreak αλλά υπολογίζουμε πως οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί αφότου η Apple κάνει διαθέσιμο στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες το iOS 8. Ακόμη υποθέτουμε πως το εν λόγω exploit είναι διαφορετικό από αυτό που του i0n1c που σας αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

    Ο Winocm μαζί με τον ih8sn0w δημιούργησαν το p0sixspwn jailbreak για συσκευές 6.1.x  λίγο μετά την διάθεση του iOS 7 jailbreak. Επίσης ο Winocm από το καλοκαίρι θα δουλεύει όπως σας είχαμε αναφέρει για λογαριασμό της Apple.

    ;

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles