19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Tim Cook λέει ότι η Apple θα συνεχίσει να προσλαμβάνει υπαλλήλους με «τρόπο» μετά από αναφορές για επιβράδυνση στις προσλήψεις

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι η Apple θα συνεχίσει να προσλαμβάνει υπαλλήλους, αλλά με πολύ «σκόπιμο τρόπο», μετά από αναφορές ότι η εταιρεία σχεδίαζε να επιβραδύνει τον ρυθμό προσλήψεων εν μέσω φόβων για οικονομική ύφεση.

    “Λαμβάνουμε σκόπιμες αποφάσεις σχετικά με το πού θα επενδύσουμε τα χρήματά μας, αλλά συνεχίζουμε να προσλαμβάνουμε, αλλά το κάνουμε με πολύ συνειδητό τρόπο”, είπε ο Cook σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal. Νωρίτερα αυτό το μήνα, Το Bloomberg ανέφερε ότι η Apple είχε σχεδιάσει να επιβραδύνει το ρυθμό αύξησης των προσλήψεων και των δαπανών της, εστιάζοντας μόνο σε βασικές θέσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.