20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε τα αποτελέσματα του 3ου τριμήνου 2022: Κέρδη $19,4 δισεκατομμυρίων και $83 δισεκατομμυρίων εσόδων

    Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2022, που αντιστοιχεί στο δεύτερο ημερολογιακό τρίμηνο του έτους.

    Για το τρίμηνο, η Apple σημείωσε έσοδα 83 δισεκατομμυρίων δολαρίων και καθαρά τριμηνιαία κέρδη 19,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ή 1,20 δολάρια ανά μειωμένη μετοχή, σε σύγκριση με έσοδα 81,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και καθαρά τριμηνιαία κέρδη 21,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ή 1,30 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

    Τα έσοδα από iPhone και Υπηρεσίες σημείωσαν ρεκόρ τριμήνου Ιουνίου, ενώ τα έσοδα Mac, iPad και “Wearables, Home και Accessories” μειώθηκαν.

    • iPhone: 40,6 δισεκατομμύρια δολάρια, από 39,5 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο
    • iPad: 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια, από 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο
    • Mac: 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια, από 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο
    • Wearables, σπίτι και αξεσουάρ: 8,0 δισεκατομμύρια δολάρια από 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο
    • Υπηρεσίες: 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια, από 17,4 δισεκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο

    Ο Tim Cook ανέφερε:

    “Τα αποτελέσματα ρεκόρ αυτού του τριμήνου μιλούν για τις συνεχείς προσπάθειες της Apple να καινοτομεί, να προωθήσει νέες δυνατότητες και να εμπλουτίσει τη ζωή των πελατών μας. Όπως πάντα, ηγούμαστε με τις αξίες μας και τις εκφράζουμε σε οτιδήποτε κατασκευάζουμε, από νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών, έως εργαλεία που θα ενισχύσουν την προσβασιμότητα, μέρος της μακροχρόνιας δέσμευσής μας να δημιουργήσουμε προϊόντα για όλους.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.