22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Tim Cook αναμένει ότι η αύξηση των εσόδων του τριμήνου Σεπτεμβρίου της Apple θα επιταχυνθεί παρά τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών

    Η Apple ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των κερδών της για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022, συμπεριλαμβανομένων εσόδων 83 δισεκατομμυρίων δολαρίων και καθαρών τριμηνιαίων κερδών 19,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως συνήθως από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, η Apple δεν παρείχε επίσημη καθοδήγηση για τα έσοδα για το τρέχον τρίμηνο, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, βοήθησε να καθοριστούν οι προσδοκίες.

    Ο Cook είπε στον Steve Kovach του CNBC ότι αναμένει ότι η αύξηση των εσόδων από έτος σε έτος θα «επιταχυνθεί το τρίμηνο του Σεπτεμβρίου» σε σύγκριση με το τρίμηνο του Ιουνίου «παρά το γεγονός ότι βλέπει και αναγνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες πολλών καταναλωτών».

    Μιλώντας στην κλήση κερδών της Apple, ο Cook είπε ότι η Apple αντιμετωπίζει ένα «κοκτέιλ με αντίθετους ανέμου» που επηρεάζει τα έσοδά της, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού δολαρίου που αναμένεται να προκαλέσει αντίθετο άνεμο συναλλάγματος περίπου 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο του Σεπτεμβρίου, μαζί με περιορισμούς προσφοράς και απώλεια επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Ρωσία εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία. Ο Cook είπε ότι η κατηγορία Wearables, Home και Accessories της Apple αντιμετωπίζει επίσης μακροοικονομικούς αντίθετους ανέμους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.