17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Ο Tim Cook λέει ότι η Apple δεν θα αποκλείσει την απόκτηση μεγάλων εταιρειών, αλλά επικεντρώνεται στην πνευματική ιδιοκτησία και το ταλέντο

    Κατά τη διάρκεια των οικονομικών ανακοινώσεων κερδών της Apple για το 2ο τρίμηνο του 2022, ο Tim Cook ρωτήθηκε σχετικά με τη στρατηγική της Apple για την απόκτηση άλλων εταιρειών. Σύμφωνα με τον Cook, η Apple δεν ενδιαφέρεται ακριβώς για την απόκτηση άλλων μεγάλων εταιρειών, αλλά μάλλον για την ενσωμάτωση νέων ταλέντων.

    Το ερώτημα ήταν συγκεκριμένα γιατί η Apple δεν αποκτά μεγάλες εταιρείες στον τομέα της υγείας, του περιεχομένου ή της φυσικής κατάστασης (σε αναφορές στο Peloton και το Netflix). Ο ερωτών σημείωσε ότι η Apple έχει δισεκατομμύρια δολάρια στη διάθεσή της, γεγονός που καθιστά αυτές τις εξαγορές απολύτως δυνατές.

    Αν και ο Tim Cook είπε ότι η Apple δεν αποκλείει την απόκτηση μεγάλων εταιρειών, ανέφερε ότι η εστίαση της Apple είναι στην απόκτηση εταιρειών σε αναζήτηση πνευματικής ιδιοκτησίας και ταλέντου – κάτι που η Apple βρίσκει επίσης σε μικρότερες εταιρείες και νεοσύστατες επιχειρήσεις.

    Πάντα ψάχνουμε εταιρείες για να αγοράσουμε. Θα αποκτήσουμε πολλές μικρότερες εταιρείες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό για την πνευματική ιδιοκτησία και να ενσωματώσουμε ταλέντα. Δεν προεξοφλούμε κάτι μεγαλύτερο αν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Δεν θα παρουσιάσω τη λίστα μου μαζί σου, αλλά πάντα ψάχνουμε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.