18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού AirTags ρυθμίζει καλύτερα τον ήχο παρακολούθησης για ευκολότερη ανίχνευση

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple άρχισε να κυκλοφορεί μια ενημέρωση υλικολογισμικού για τα AirTags και παρόλο που δεν ήταν σαφές εκείνη τη στιγμή ποιες αλλαγές συμπεριλήφθηκαν στην ενημέρωση, η Apple αποκάλυψε τώρα σε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης ότι τροποποιεί τον ήχο που έγινε από άγνωστα AirTags που βρέθηκαν να ταξιδεύουν μαζί σας.

    AirTag Firmware Update 1.0.301

    Tuning the unwanted tracking sound to more easily locate an unknown AirTag.

    Η Apple έχει κάνει αρκετές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των AirTags από την κυκλοφορία τους, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σχετικά με τους κακόβουλους χρήστες που μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για σκοπούς παρακολούθησης. Η Apple ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο μια σειρά αλλαγών που θα κάνει όσον αφορά τις ανησυχίες για τέτοια περιστατικά, με ορισμένες από τις αλλαγές να έχουν μπει σε εφαρμογή τον Μάρτιο με το iOS 15.4 και άλλες να έρχονται αργότερα.

    Μία από αυτές τις αλλαγές που ήταν να ενεργοποιηθούν περιλάμβανε τη χρήση περισσότερων από τους πιο δυνατούς τόνους στην ακολουθία τόνου που παίζεται από ένα άγνωστο AirTag για να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο εύκολα, και αυτό φαίνεται να περιλαμβάνει η ενημέρωση υλικολογισμικού αυτής της εβδομάδας.

    Tuning AirTag’s sound: Currently, iOS users receiving an unwanted tracking alert can play a sound to help them find the unknown AirTag. We will be adjusting the tone sequence to use more of the loudest tones to make an unknown AirTag more easily findable.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.