21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ο Steve Jobs είχε πετάξει το πρώτο iPhone στο πάτωμα για να εντυπωσιάσει τους δημοσιογράφους

    Η Τρίτη θα είναι η 10η επέτειος του θανάτου του συνιδρυτή της Apple Steve Jobs και αυτοί που τον γνωρίζουν ξεκίνησαν από σήμερα να αναφέρουν κάποιες μοναδικές ιστορίες.

    Ο Roger Cheng του CNET ανέφερε σήμερα πως όταν ο Jobs πήγε στα κεντρικά κτήρια της The Wall Street Journal στην Νέα Υόρκη έτσι ώστε να δείξει το πρωτότυπο iPhone σε ένα πολύ μικρό αριθμό δημοσιογράφων λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του, έγινε κάτι μοναδικό.

    Ένας από τους δημοσιογράφους ρώτησε τον Jobs πόσο ανθεκτική ήταν αυτή η συσκευή. Ο Jobs αντί να απαντήσει πέταξε στον αέρα την iPhone συσκευή και προς το κέντρο του δωματίου. Η κίνηση αυτή έπιασε εξαπίνης τους δημοσιογράφους που μείναν με το στόμα ανοιχτό και είδαν την συσκευή να προσγειώνεται στο δάπεδο που είχε βέβαια μοκέτα. Ο Cheng αναφέρει πως το iPhone επιβίωσε από αυτή την πρώτη τονίζοντας πως ήταν μια υπολογισμένη κίνηση ρίσκου από τον Jobs.

    “Αυτή η ιστορία δείχνει μέχρι που θα έφτανε ο Jobs για να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση. Φανταστείτε πόσο καταστροφικό θα ήταν αν το iPhone είχε σπάσει ή είχε κλείσει τελείως μπροστά στους δημοσιογράφους.

    Ο Jobs απεβίωσε τις 5 Οκτωβρίου του 2011 και σε ηλικία 56 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Η Apple διατηρεί την Remembering Steve σελίδα με μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.