19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Seth Rogen θα υποδυθεί τον Steve Wozniak στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Steve Jobs

    seth-rogen-1024x768

    O Seth Rogen είναι το επικρατέστερο όνομα για να υποδυθεί τον Steve Wozniak στην επερχόμενη ταινία της Sony για τον Steve Jobs σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Variety. Ο ηθοποιοίος θα ξεκινήσει δίπλα στον Christian Bale ο οποίος ήδη έχει επιβεβαιωθεί πως θα ενσαρκώσει τον Jobs. Επίσης η συμμετοχή της Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) θεωρείται δεδομένη αλλά άγνωστος παραμένει ο ρόλος της.

    Γυρνώντας πίσω στον Rogen να τονίσουμε πως έχει γράψει, κάνει την παραγωγή αλλά και πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από ταινία όπως τα  50/50, The Green Hornet, Pineapple Express και This is the End.

    Επίσης θα δεχτεί συμβουλές από τον ίδιο τον Woz ο οποίος έχει υπογράψει και θα είναι σύμβουλος της ταινίας.

    Ο σεναριογράφος της ταινίας Sorkin, ο οποίος κέρδισε όσκαρ το 2011 για την δουλειά του στο The Social Network, εμπνεύστηκε για αυτή την ταινία από την βιογραφία του Walter Isaacson για τον Steve Jobs. Σύμφωνα με τον ίδιο το σενάριο αποτελείται από 3 30 λεπτές σκηνές που οδηγούν σε παρουσιάσεις προϊόντων της Apple.

    H παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles