16.3 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Ο Mario μπορεί να μην έρχεται πια στο iPhone, αλλά ο Miyamoto εξακολουθεί να αγαπά την Apple

    Έχουμε ήδη ακούσει ότι ο Mario δεν έρχεται πια στο iPhone 14, αλλά τι έχει να πει ο δημιουργός του για την Apple;

    Σε μια συνέντευξη στο CNET σχετικά με την ταινία Super Mario (αυτή η νέα με τον Chris Pratt, όχι αυτή με τον Dennis Hopper), ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της Apple. Αυτό, μετά την είδηση ​​ότι η Nintendo θα τερματίσει το πείραμα του Super Mario στο iPhone, κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, ειδικά μετά από όσα λέει ο Miyamoto για τις ομοιότητες μεταξύ της Nintendo και της Apple.

    Έτσι, παρόλο που μπορεί να μην δούμε ξανά σύντομα τον χαρούμενο Ιταλό υδραυλικό στο hardware της Apple, λέει κάτι για το μέλλον του λογισμικού της Nintendo σε σχέση με την Apple.

    Στη συνέντευξη, ο Miyamoto μας λέει ότι έχει “ένα iPhone για δουλειά και ένα iPhone για προσωπική χρήση, και επίσης ένα iPad για δουλειά και ένα iPad για προσωπική χρήση.” Αυτό σίγουρα δείχνει πόσο εκτιμάει το hardware της Apple μια και έχει κάτι που δεν έχουμε οι περισσότεροι από εμάς. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ωστόσο είναι πώς βλέπει τις δύο εταιρείες ως παρόμοιες οντότητες, με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.

    «Πραγματικά νιώθω ότι ο τρόπος με τον οποίο η Apple σκέφτεται τα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο η Nintendo προσεγγίζει τα πράγματα έχει ένα κοινό στοιχείο», λέει ο Miyamoto στο CNET. Μιλάει για το να προσφέρει στους χρήστες μοναδικές εμπειρίες, στην περίπτωση της Nintendo εκείνες που δεν είναι απλώς παιχνίδια, όπως το λογισμικό DS που καθοδηγεί τους χρήστες στο Λούβρο στο Παρίσι.

    Σε επέκταση αυτού, μιλά για το πώς συγκρίνει το iPhone και το δικό του Nintendo Switch. Και οι δύο είναι κινητές συσκευές και μπορούν να παίξουν παιχνίδια και οι δύο. «Απλώς δεν υπάρχει σύγκριση του αριθμού των εγκαταστάσεων της βάσης των έξυπνων συσκευών σε σύγκριση με τις συσκευές παιχνιδιών», λέει. Έτσι, ενώ μπορεί να μην βλέπουμε άλλο Mario για τα iPhone, φαίνεται ότι τα κορυφαία στελέχη της Nintendo εξακολουθούν να βλέπουν τις δυνατότητες του iPhone συνηφασμένες με την επειρίες που θέλει να προσφέρει Nintendo.

    Για την ιστορία το αγαπημένο του iPhone είναι ένα iPhone 13 Pro αυτή την περίοδο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.