19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Godzilla και το Monsterverse έρχονται στην Apple TV+

    Η Apple TV+ συνδρομητική υπηρεσία έβαλε παραγγελιά για μια νέα σειρά περιπέτειας από την δημοφιλή MonsterVerse franchise. Η ιδέα είναι η μεταφορά του orginal Godzilla και των Titans στην Apple TV+ σε παραγωγή της Legendary Television.

    Όπως αναφέρει το Variety, η σειρά που δεν έχει ακόμη ονομαστεί θα συνεχίσει την ιστορία των MonsterVerse ταινιών όπως αυτή του 2014 Godzilla and Kong: Skull Island. Η σειρά θα μας παρουσιάσει το ταξίδι μιας οικογένειας για να ανακαλύψει τα κυβερνητικά μυστικά μιας οργάνωσης γνωστή με την ονομασία Monarch που έχει ως στόχο να αμυνθεί του κόσμου από τέρατα όπως ο Godzilla.

    O Godzilla είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchises του σινεμά και μετράει 4 επιτυχημένες ταινίες από την στιγμή επαναδραστηριοποίησης του MonsterVerse πίσω το 2014. Και οι 4 αυτές ταινίες έφεραν κέρδη ύψους $2 δις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.