17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Elon Musk αναφέρει πως η Apple προσπαθεί σκληρά να προσλάβει υπαλλήλους της Tesla

    elon-musk-tesla

    Η Apple προσπαθεί πολύ σκληρά να προσλάβει μηχανικούς που δουλεύουν στην Tesla Motors ανέφερε ο Elon Musk. O CEO λοιπόν της εταιρείας και ένα από τα πιο λαμπερά μυαλά της Silicon Valley (πολύ τον έχουν χαρακτηρίσει και ως ένα νέο Steve Jobs) σε συνέντευξη του στο Bloomberg ανέφερε πως η Apple προσφέρει ακόμη και $250.000 για μια υπογραφή τον μηχανικών του και αύξηση μισθών μέχρι και 60% προκειμένου να φύγουν από την Tesla Motors.

    Αυτή η δήλωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Η Apple πρόσφατα εμφανίστηκε να έχει νοικιάσει μια σειρά από περίεργα minivans με κάμερες στην οροφή τους. Αν και κανένας δεν ξέρει για πιο σκοπό αυτά τα οχήματα εμφανίστηκαν στους δρόμους πολλοί είναι εκείνοι που εικάζουν πως είναι για την δημιουργία ενός Street View χαρακτηριστικού για τους Χάρτες της Apple ή για ένα νέο συστήματα αυτοματοποιημένης και χωρίς οδηγό οδήγησης.

    Η Apple ήδη έχει στρέψει το βλέμμα της και στην αυτοκινητοβιομηχανία με τα Siri Eyes Free και το Car Play. Αν τα όσα όμως ανέφερε ο Musk είναι αλήθεια τα ποσά που δίνει η Apple σημαίνουν πως ψάχνει για πολύ έμπειρους μηχανικούς για τον εν λόγω χώρο.

    Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η Apple απλά να θέλει να ανταποδώσει το γεγονός πως πολλοί μηχανικοί της τα τελευταία χρόνια πήγαν στην Tesla Motors. Το Bloomberg αναφέρει πως τουλάχιστον 150 άτομα της Apple δουλεύουν για την εταιρεία του Musk.

    H Αpple όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Musk αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles