15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Eddy Cue μοιράζεται επιστολή που κάνει αναφορά στις υπηρεσίες της Apple το 2022

    Η Apple τόνισε σήμερα την επιτυχία των υπηρεσιών της το 2022, συμπεριλαμβανομένων των App Store, Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Apple Fitness+, Apple News+, Apple Maps, Apple Pay, Apple Card, Apple Podcasts, iCloud και άλλων.

    Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο που μοιράζεται η Apple είναι ότι οι προγραμματιστές του App Store έχουν κερδίσει περισσότερα από 320 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2008. Εν τω μεταξύ, το Apple Fitness+ διαθέτει τώρα 3.500 προπονήσεις και διαλογισμούς στη βιβλιοθήκη του και η Apple Music έχει πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια. Περισσότερες σημαντικές στιγμές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Apple Newsroom.

    Το δελτίο τύπου περιλαμβάνει μια επιστολή από τον επικεφαλής των υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια «καινοτόμο χρονιά για την ψυχαγωγία».

    Το 2022 ήταν μια πρωτοποριακή χρονιά για την ψυχαγωγία. Κάποια στιγμή τον περασμένο χρόνο, πιθανότατα ανακαλύψατε μια νέα εφαρμογή, ένα νέο τραγούδι, μια νέα τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία ή παιχνίδι. Μια εμπειρία που σας έκανε να γελάσετε, σας δίδαξε κάτι καινούργιο ή σας βοήθησε να δείτε τον κόσμο με έναν νέο τρόπο — και σας ώθησε να το μοιραστείτε με άλλους.

    Είναι αξιοσημείωτο το πόσο υπέροχο περιεχόμενο είναι στα χέρια μας. Αυτό είναι απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς των δημιουργών σε όλο τον κόσμο. Ποτέ πριν δεν απολαύσαμε άμεση πρόσβαση σε πιο κινηματογραφικές πρωτότυπες σειρές, πιο ελκυστικές ταινίες, πιο παγκόσμια μουσική, πιο δημιουργικές εφαρμογές, πιο ουσιαστική δημοσιογραφία και πιο καθηλωτικά παιχνίδια και αθλήματα — ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, σε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές.

    Στην Apple, έχουμε το προνόμιο να συνεργαζόμαστε με δημιουργούς όλων των ειδών, δημιουργώντας παράλληλα προϊόντα και υπηρεσίες που επιτρέπουν ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα. Η αποστολή μας ήταν πάντα να εμπλουτίζουμε τις ζωές των ανθρώπων και να αφήνουμε τον κόσμο καλύτερα από ό,τι τον βρήκαμε, και γνωρίζουμε ότι αυτό απαιτεί κάτι περισσότερο από τεχνική δεξιότητα. Απαιτεί να ηγούμαστε με τις αξίες μας σε ό,τι κάνουμε. Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας πρέπει να είναι φτιαγμένα για όλους. Πιστεύουμε ότι το απόρρητο είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ότι η υψηλότερη υποχρέωσή μας προς τους πελάτες μας είναι η ασφάλεια. Πιστεύουμε ότι μια κουλτούρα στην οποία ανήκουν όλοι μπορεί να οδηγήσει στην καινοτομία και ότι πρέπει να υπερασπιστούμε την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

    Όταν ξεκινήσαμε το Apple TV+ πριν από μερικά χρόνια, το κάναμε για να πούμε ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την ευρύτερη ανθρωπιά μας. Και είτε ήταν η CODA που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας είτε το Ted Lasso που κέρδισε διαδοχικά Emmy Καλύτερης Κωμωδίας, έχουμε δει, με πάρα πολλούς τρόπους, την επικύρωση αυτού του είδους αφήγησης και την έντονη επιθυμία για περισσότερα.

    Και πιστέψτε με: έρχονται πολλά ακόμα. Στιγμές για να περιμένετε, να απολαύσετε και να αναλογιστείτε. Στιγμές που θα μας κάνουν να πηδάμε με ενθουσιασμό ή στην άκρη των θέσεων μας ή που θα μας κάνουν να θέλουμε να σηκωθούμε και να χορέψουμε. Στιγμές που μπορούν να δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις και να μας φέρουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

    Την περασμένη εβδομάδα σηματοδότησε την 34η επέτειό μου στην Apple και ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για το τι θα ακολουθήσει. Αυτή η νέα χρονιά των υπηρεσιών της Apple θα είναι η πιο συναρπαστική μέχρι τώρα — και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.