21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα μοντέλα iPhone 15 Pro φημολογείται ότι θα είναι πιο ακριβά

    Τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αύξηση των τιμών σε σχέση με τα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

    Σύμφωνα με μια φήμη από μη επαληθευμένη πηγή στο Weibo, η Apple θα αυξήσει την τιμή των φετινών μοντέλων iPhone 15‌ Pro για να διευρύνει το χάσμα με το iPhone 15 Plus. Η έκταση της πιθανής αύξησης των τιμών δεν είναι ακόμη σαφής. Το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max ξεκινούν από 999 $ και 1.099 $, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε αύξηση της τιμής θα έθετε και τα δύο κορυφαία μοντέλα iPhone στα 1.000 $ για πρώτη φορά.

    Η αναφορά πρόσθεσε ότι δεδομένου ότι το iPhone 15‌ και το iPhone 15‌ Plus θα αποκτήσουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που αυτή την στιγμή είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα Pro, όπως το Dynamic Island και η κάμερα 48 megapixel, θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη διαχωρισμού του Pro και του μη Pro όσον αφορά την τιμολόγηση φέτος.

    Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι η Apple ανησυχεί «σοβαρά» για τις πωλήσεις του iPhone 14 Plus, που ξεκινάει στα 899 $ – μόλις 100 $ λιγότερο από το iPhone 14 Pro‌. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία προφανώς σταθμίζει διαφορετικές στρατηγικές τιμολόγησης για να ενισχύσει τις πωλήσεις των τυπικών μοντέλων iPhone 15.

    Η ανάρτηση στο Weibo προέρχεται από μια πηγή χωρίς γνωστό ιστορικό, επομένως θα πρέπει να την δούμε με σκεπτικισμό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μη επαληθευμένες φήμες από το Weibo αποκαλύπτουν περιστασιακά ακριβείς πληροφορίες, όπως το Adaptive True Tone φλας του iPhone 14 Pro και επιλογή χρωματικών επιλογών.

    Να θυμηθούμε βέβαια πως και πέρυσι υπήρχαν παρόμοιες φήμες για αύξηση των τιμών για την iPhone 14 σειρά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.