13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο CEO της Time Warner δηλώνει σιγουριά για μια νέα Apple TV υπηρεσία

    20131007_apple-tv_0008-640x422-640x422

    Μια streming ΤV υπηρεσία της Apple είναι μέσα στις πολλές φήμες που ακούμε τους τελευταίους μήνες αλλά σύμφωνα με τον Time Warner CEO Jeff Bewkes, πλέον η Apple είναι έτοιμη να την παρουσιάσει πολύ σύντομα.

    Ο Bewkes είπε συγκεκριμένα στους μετόχους πως είναι πολύ σίγουρος πως η Apple θα λανσάρει μια νέα τέτοια υπηρεσία στο πολύ άμεσο μέλλον.

    “Πιστεύουμε πως η Apple βλέπει μπροστά για τον τομέα της τηλεόρασης” τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας πως “δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανέναν πως η Apple ενδιαφέρετε για το λανσάρισμα ενός νέου TV προϊόντος”

    Η Time Warner πρόσφατα έκλεισε συμφωνία με την Apple καθώς λανσάρισε το HBO Now που είναι ιδιοκτησία της. Μια συμφωνία που όπως πρόσφατα δήλωσε και ο CEO της HBO Richard Plepler ήταν πολύ σημαντική και για τις δύο πλευρές και που πλέον έχει αρχίσει να αποφέρει και σημαντικά οφέλη.

    Ο Tim Cook επίσης πρόσφατα και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το 2 τρίμηνο του 2015 τόνισε πως “Νομίζω πως είμαστε στα πρώιμα στάδια κάποιων μεγάλων αλλαγών στο χώρο των media και πιστεύω πως η Apple μπορεί να είναι μέρος αυτής της αλλαγής.”

    Όπως όλα δείχνουν λοιπόν οι επόμενοι μήνες θα είναι καυτοί και για το Apple TV και τις υπηρεσίες του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles