19.2 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Ο σχεδιασμός του “διαστημόπλοιου” της Apple παίρνει μορφή στις εργασίες του Campus 2

    iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-001

    Το επερχόμενο Campus 2 κτίσμα της Apple, το οποίο ο τύπος το έχει ονομάσει και ως διαστημόπλοιο εξαιτίας της εμφάνισης του, συνεχίζει την πορεία προς την ανέγερση του.

    Μάλιστα πλέον στο έδαφος ο σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από εμφανής όπως δείχνουν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χθες.

    Όπως μπορείτε να δείτε έχουμε την Ευκλείδεια γεωμετρία στα καλύτερα της και έτσι από τις ξεκάθαρες γραμμές που έχουν σχηματιστεί στο έδαφος μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη αξία δίνει η Apple στην λεπτομέρεια!

    Όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν το Campus 2 θα γίνει το νέο σπίτι για 12.000 εργαζομένους της Apple και θα αποτελέσει το δεύτερο στρατηγείο της εταιρείας παράλληλα με το ιστορικό πλέον Campus 1 που βρίσκεται στο  1 Infinite Loop στο Cupertino, της California.

    Δείτε τις φωτογραφίες που παρουσίασε χθες σε αποκλειστικότητα το AppleToolbox.

    iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-007 iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-004 iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-006 iSpaceship-ground-imprint-AppleToolbox-003

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles