22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ο πρώτος χρήστης του iPhone 7 Plus είναι γεγονός;

    Jimmy-Lin-iPhone-7-Plus

    O Ταϊβανέζος τραγουδιστής της pop, ηθοποιός αλλά και οδηγός αγώνων ταχύτητας Jimmy Lin δεν είναι άγνωστος σε ότι έχει να κάνει με διαρροές της Apple.

    To Σεπτέμβριο του 2012 για παράδειγμα το γύρω του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες του που τον έδειχναν να χρησιμοποιεί το iPhone 5 που δεν είχε ανακοινωθεί τότε επίσημα από την Apple.

    Σήμερα στην νέα φωτογραφία του φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα iPhone 7 Plus σε χρώμα Rose Gold ενώ ξεχωρίζει το σύστημα διπλών φακών στην οπίσθια όψη.

    Φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να επαληθευτεί αν ο Lin κρατάει όντως ένα αυθεντικό iPhone 7 Plus ή κάποια dummy μονάδα που έχει διαρρεύσει.

    Το 2010 είχε δημοσιοποιήσει από μια συσκευή που ανέφερε πως ήταν το iPad Mini – 2 ολόκληρα χρόνια πριν η Apple το ανακοινώσει επίσημα.

    Οι άλλες του δημοσιεύσεις ήταν ένα iPhone 5 mockup τον Σεπτέμβριο του 2012, ένα iPhone 5C dummy καθώς και ένα αυθεντικό iPhone 6 πριν κυκλοφορήσει στην αγορά – αυτό ήταν όπως αποδείχθηκε μετέπειτα αυθεντικό.

    Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως σε καμιά περίπτωση δεν έπεσε έξω και dummy ή μη όλες τους οι συσκευές που εμφανίστηκε να κρατάει και να χρησιμοποιεί αποδείχθηκαν κατόπιν αντίστοιχες με τις πραγματικές ή ήταν πραγματικές.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles