14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο πρωταγωνιστής του ‘Ted Lasso’ Jason Sudeikis κερδίζει την Χρυσή Σφαίρα για 2η συνεχόμενη χρονιά

    Με την έλευση του 2022 η πασίγνωστή σειρά της Apple TV+ Ted Lasso επιστρέφει στο επίκεντρο μιας και ο Jason Sudeikis κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά στις Χρυσές Σφαίρες χθες.

    Αυτή είναι η 2η φορά που ο Sudeikis είναι υποψήφιος και βραβεύεται σε αυτό τον θεσμό χάρη στην τρομερή του ερμηνεία στην Ted Lasso σειρά της Apple. Η σειρά ήταν υποψήφια και για καλύτερη τηλεοπτική σειρά αλλά έχασε το βραβείο από το Hacks του HBO Max.

    Αυτή την στιγμή το Ted Lasso έχει δυο σεζόν διαθέσιμες στην Apple TV+ υπηρεσία με την 3η σεζόν να έρχεται μάλλον φέτος. Μέχρι και σήμερα το πρωτότυπο περιεχόμενο της Apple έχει κερδίσει 184 βραβεία και ήταν υποψήφιο σε 704 κατηγορίες βραβείων. Η σειρά Ted Lasso παραμένει η πιο βραβευμένη σειρά από όλες τις υπόλοιπες μέχρι και σήμερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.