24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Γνωστό μοντέλο αναφέρει πως έπεσε θύμα παρακολούθησης από ένα AirTag

    Το διάσημο μοντέλο του Sports Illustrated, Brooks Nader, αναφέρει πως έπεσε θύμα παρακολούθησης από ένα άγνωστο AirTag και δεν το είχε καταλάβει μέχρι που το iPhone την ειδοποίησε για αυτό.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα AirTag έχει χρησιμοποιηθεί για αυτό τον σκοπό αλλά για πρώτη φορά έχουμε ένα τέτοιο φαινόμενο με κάποιο τόσο γνωστό πρόσωπο. Η Nader αναφέρει πως ήταν σε ένα εστιατόριο όταν και πιστεύει πως κάποιος χωρίς να το καταλάβει τις έβαλε ένα AirTags στην τσέπη από το παλτό της που είχε ακουμπισμένο στο πίσω μέρος της καρέκλας. Χρειάστηκαν 5 ώρες μέχρι το iPhone της να την ειδοποιήσει πως είχε ένα AirTag μαζί της που δεν της ανήκε.

    Από το Sports Illustrated:

    “Ήμουν στο εστιατόριο περιμένοντας κάποιον μόνη μου και είχα το παλτό μου στο πίσω μέρος της καρέκλας. Μετά πήγα να συναντήσω κάποιες φίλες μου στην περιοχή. Δεν είχα κάποια ειδοποίηση. Εν συνεχεία πήρα την χαζή απόφαση να περπατήσω μόνη μου πίσω στο σπίτι και γύρω στις 23.30 έλαβα μια ειδοποίηση πως κάποιος με παρακολουθούσε και μάλιστα για ώρα. Έπαθα πανικό. Την ίδια στιγμή μάλιστα έκλεισε και το τηλέφωνο μου από μπαταρία όποτε ο πανικός μου μεγάλωσε.”

    Ευτυχώς το AirTag και το iPhone δούλεψαν όπως έπρεπε και έτσι η Nader έλαβε την ειδοποίηση αυτή. Το θέμα είναι πως χρειαστήκαν 5 ώρες για αυτό. Μια εξήγηση είναι πως βρισκόταν την περισσότερη ώρα σε σημεία με πολύ κόσμο και έτσι το iPhone δεν μπορούσε να ξεχωρίσει αν το άγνωστο AirTag ήταν όντως πάνω της ή σε κάποια άλλη τσέπη κάποιου άλλου ανθρώπου. Για αυτό λογικά άμεσα έλαβε την ειδοποίηση όταν επέστρεφε στο σπίτι το βράδυ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.