22.9 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple θα παρουσιάσει ένα virtual event τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για την ανακοίνωση του iPhone SE 3

    Η Apple φαίνεται πως ετοιμάζεται σιγά σιγά για το πρώτο της event το 2022. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg η Apple θα παρουσιάσει ένα τέτοιο event τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο όπου θα ανακοινώσει το νέο iPhone SE με μια 5G συνδεσμολογία.

    “Η Apple ετοιμάζεται για το πρώτο ψηφιακό event του 2022. To event αυτό θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες και θα γίνει είτε τον Μάρτιο είτε τον Απρίλιο σύμφωνα με τα όσα μου έχουν ειπωθεί. Τι να περιμένουμε; Μάλλον το νέο iPhone SE το λιγότερο.”

    Ο Gurman λοιπόν πιστεύει πως σε αυτό το event η εστίαση θα γίνει στο νέο iPhone SE. Ο ίδιος πιστεύει πως εξωτερικά δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή στην σχεδίαση με τον προκάτοχο του. Οι αλλαγές και αναβαθμίσεις θα γίνουν στο εσωτερικό του και μέσα σε αυτές θα έχουμε έναν νέο επεξεργαστή καθώς και 5G συμβατότητα.

    Γνωρίζουμε ότι η Apple επίσης δουλεύει πάνω σε αναβαθμίσεις για την Mac σειρά της όπως τα νέα Mac Pro, MacBook Air κ.α. Αν τελικά θα δούμε κάποια από αυτά τα Macs να ανακοινώνονται σε αυτό το event κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

    Τέλος ο Gurman εικάζει πως το δεύτερο event της Apple για φέτος θα είναι WWDC τον Ιούνιο. Εκεί περιμένουμε την παρουσίαση των  iOS 16 (Sydney), tvOS 16 (Paris), macOS 13 (Rome), και watchOS 9 (Kincaid).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.