18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ο πλοηγός Firefox σύντομα έρχεται στο iOS

    Screen Shot 2014-12-03 at 01.25.24

    Αν και η Apple ιστορικά ήταν πολύ αυστηρή σε ότι είχε και έχει να κάνει με πλοηγούς τρίτων για το iOS, όπως όλα δείχνουν η Mozilla κατάφερε να τα βρει με την εταιρεία και σύντομα θα δούμε τον πλοηγό της στις iOS συσκευές μας.

    Ο Mozilla release manager, Lukas Blakk, αναφέρει στο Twitter του σήμερα πως η εταιρεία του θα φέρει τον Firefox στο iOS.

    Κατά το παρελθόν και η ίδια η Mozilla ήταν ενάντια σε μια τέτοια κίνηση γιατί η Apple απαιτεί από τους πλοηγούς τρίτων να χρησιμοποιούν την δική της web engine — κάτι το οποίο σημαίνει πως η Mozilla δεν μπορούσε να μεταφέρει την δική της.

    Τα χρόνια βέβαια έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι πίσω από τον δημοφιλή αυτό πλοηγό αποφάσισαν πως είναι καιρός να πάνε εκεί που είναι οι περισσότεροι χρήστες.

    Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε ο πλοηγός θα γίνει διαθέσιμος αλλά πιστεύουμε πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles