24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Οικονομικός Διευθυντής της Apple Luca Maestri πουλά μετοχές της Apple αξίας άνω των 16 εκατομμυρίων δολαρίων

    Ο οικονομικός διευθυντής της Apple, Luca Maestri, πούλησε 96.735 μετοχές της Apple αξίας περίπου 16,9 εκατομμυρίων δολαρίων σε δύο συναλλαγές που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη, σύμφωνα με μια κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) που δημοσιεύθηκε σήμερα.

    Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο σχέδιο συναλλαγών που ενέκρινε ο Maestri τον Νοέμβριο του 2020, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί εμπορικών πληροφοριών. Ο Maestri εξακολουθεί να κατέχει περίπου 110.000 μετοχές της Apple μετά την πώληση, σύμφωνα με την κατάθεση της SEC.

    Ο Maestri εντάχθηκε στην Apple το 2013 και είναι μέλος της ανώτερης εκτελεστικής ομάδας της εταιρείας, αναφέροντας απευθείας στον CEO Tim Cook. Ως οικονομικός διευθυντής, επιβλέπει τη λογιστική, τον οικονομικό προγραμματισμό και ανάλυση, το ταμείο, τις σχέσεις με τους επενδυτές, τον εσωτερικό έλεγχο, την ακίνητη περιουσία, την επιχειρηματική υποστήριξη και τις φορολογικές λειτουργίες της Apple, σύμφωνα με την Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.