19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα επισκευής για μοντέλα iPhone 12 με προβλήματα ήχου

    Η Apple επέκτεινε σήμερα το πρόγραμμα σέρβις της για μοντέλα iPhone 12 και iPhone 12 Pro που αντιμετωπίζουν προβλήματα ήχου που σχετίζονται με τα ακουστικά.

    Το πρόγραμμα τώρα καλύπτει τις επηρεαζόμενες συσκευές iPhone 12 ή iPhone 12 Pro για έως και τρία χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της συσκευής, σε σύγκριση με έως και δύο χρόνια πριν, σύμφωνα με την Apple. Η παράταση ενός έτους ισχύει παγκοσμίως.

    Η Apple ξεκίνησε το πρόγραμμα υπηρεσιών τον Αύγουστο του 2021, αφού η εταιρεία διαπίστωσε ότι ένα “πολύ μικρό ποσοστό” των συσκευών iPhone 12 και iPhone 12 Pro ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα ήχου λόγω ενός στοιχείου που μπορεί να αποτύχει στη μονάδα ακουστικών, γνωστό και ως δέκτης. Το πρόβλημα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το ακουστικό να μην εκπέμπει ήχο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

    Η Apple ή ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple θα επισκευάσει τα iPhone, δωρεάν, με βήματα για την έναρξη της διαδικασίας που περιγράφονται στον ιστότοπο της Apple. Οι επηρεαζόμενες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021 και το πρόγραμμα δεν ισχύει για το iPhone 12 mini ή το iPhone 12 Pro Max, σύμφωνα με την Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.