14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο ερχομός του Apple Watch πέταξε έξω από τα Apple Stores τα Jawbone Up & Nike + Fuelband

    3029400-poster-p-1-nike-ceo-hints-at-collaborative-future-for-fuelband-640x360

    Προετοιμάζοντας τον ερχομό του  Apple Watch στα καταστήματά της, η Apple μάζεψε και πέταξε “στα σκουπίδια”  όλα τα υπόλοιπα fitnes bands που πωλούσε έως σήμερα. Επίσης, έκπληξη δεν θα πρέπει να προκαλεί και το γεγονός ότι και στο On-line store δεν θα μπορείτε πλέον να βρείτε τα δημοφιλή Jawbone UP και Nike+ Fuelband.

    Όπως αναφέρει το Recode, σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε ένα πλήθος πολυσύχναστων καταστημάτων της Apple στο San Fransisco, Palo Alto, Los Angeles και New York, σε κανένα από αυτά τα καταστήματα δεν βρήκαν οποιοδήποτε wealable να πωλείται.

    Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Αν θυμάστε, τον Νοέμβρη σας είχαμε ενημερώσει για μια παρόμοια κίνηση με την οποία η Apple πετούσε εκτός καταστημάτων της, την σειρά της Fitbit. Την ώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, η μόνη εταιρεία με wearable που βρίσκεται ακόμη σε ένα Apple  κατάστημα είναι η Mio και συγκεκριμένα το Alpha Heart Rate Monitor, αλλά κι αυτό μετράει μέρες αν όχι ώρες :

    “Μας είπαν ότι έφεραν έναν νέο marketing executive που θέλει να αλλάξει την εικόνα των καταστημάτων και να κάνει την φίρμα της Apple πιο κεντρική, καθαρή και να την φέρει μπροστά χωρίς την χρήση περιττών αξεσουάρ”, δήλωσε ο Liz Dickson ιδρυτής της Mio.

    Αν και αρκετοί δεν βλέπουν εντελώς ανταγωνιστικά προϊόντα όπως το Jawbone Up και Nike+ Fuelband με το Apple Watch, η Apple θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο….

     

    σχολιασμός στο φόρουμ 

     

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles