17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο ελλιπής έλεγχος ποιότητας του λογισμικού της Apple μπορεί να απέκλεισε ανθρώπους από το FaceTime εν μέσω πανδημίας

    Η Apple πρόσφατα κυκλοφόρησε τις iOS 13.4 και macOS 10.15.4 με τις δύο αυτές εκδόσεις να δημιουργούν προβλήματα σε FaceTime κλήσεις προς αυτούς που έχουν παλαιότερες συσκευές. Όπως φαίνεται λοιπόν οι χρήστες που αναβάθμισαν στις νεότερες εκδόσεις των λογισμικών αυτών δεν μπορούν να καλέσουν εκείνους με συσκευές που έχουν για παράδειγμα την iOS 9.3.5 και δεν μπορούν να τις αναβαθμίσουν.

    Το πρόβλημα αυτό έχει πάρει μεγάλη έκταση αυτή την περίοδο στα κοινωνικά δίκτυα με πολλούς χρήστες να δηλώνουν απογοητευμένοι.

    Αν και δεν είναι κάποιο επιβεβαιωμένο bug ακόμη υπάρχουν ελάχιστοι λόγοι για να κάνει η Apple μια τέτοια κίνηση ειδικά αυτή την περίοδο και εν μέσω μιας πανδημίας.

    Η λογική απάντηση της Apple θα ήταν να προχωρήσει σε μια αναβάθμιση για τις συσκευές που πλήττονται από αυτό αλλά αυτό δεν είναι εφικτό για κάποιες συσκευές όπως το iPad 2, το πρώτης γενιάς iPad Mini, το πέμπτης γενιάς iPod Touch ή ακόμη και το iPhone 4s.

    Σαφώς είναι παλαιότερες συσκευές αλλά πολλές από αυτές βρίσκονται στα χέρια ηλικιωμένων ανθρώπων αποκλειστικά για να μπορούν να μιλούν και να βλέπουν τα παιδιά τους.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles