17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει την εκδήλωση “Far Out” της 7ης Σεπτεμβρίου που θα περιλαμβάνει iPhone 14, Apple Watch Series 8 και άλλα #ΑppleEvent

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού, 20.00 ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια και θα υπάρχει μια προσωπική συνιστώσα με μέλη των μέσων ενημέρωσης προσκεκλημένα στην πανεπιστημιούπολη της Apple.

    Η εκδήλωση του Σεπτεμβρίου θα επικεντρωθεί στα νέα μοντέλα iPhone 14 και αναμένουμε ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα iPhone Max 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Δεν θα υπάρχει “mini” iPhone 5,4 ιντσών φέτος, με την Apple να επιλέγει μια μεγαλύτερη Max συσκευή στην θέση του.

    Αν και δεν έρχονται τεράστιες αλλαγές στα τυπικά μοντέλα iPhone 14‌, τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα έχουν μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού και διάτρηση που αντικαθιστά την εγκοπή, ένα τσιπ A16, μια νέα κάμερα 48 megapixel και άλλες βελτιώσεις.

    Τα μοντέλα iPhone 14 θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τσιπ A15 και δεν θα έχουν την ίδια εντυπωσιακή τεχνολογία κάμερας, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε νέα χρώματα, έναν ενημερωμένο φακό Ultra Wide, ταχύτερο 5G και WiFi 6E.

    Για να συμβαδίσει με τα νέα μοντέλα iPhone, η Apple εργάζεται σε ενημερωμένα Apple Watches. Υπάρχει ένα νέο Apple Watch Series 8 σε εξέλιξη που θα μπορούσε να διαθέτει μια ενημερωμένη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ανίχνευση θερμοκρασίας, τσιπ S8 και άλλες πιθανές λειτουργίες όπως ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος.

    Η Apple κυκλοφορεί επίσης με ένα υψηλότερου επιπέδου “Apple Watch Pro”, το οποίο θα διαθέτει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερο μέγεθος και πολύ πιο ανθεκτική οθόνη και κατασκευή. Το “pro” Apple Watch απευθύνεται σε αθλητές και σε όσους υποβάλλουν τα ρολόγια τους σε μεγαλύτερη κατάχρηση από τον τυπικό χρήστη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.