20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι υπηρεσίες της Apple κέρδισαν 78 δισεκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος 2022, αυξημένα κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια από έτος σε έτος

    Η κατηγορία υπηρεσιών της Apple, η οποία περιλαμβάνει τα App Store, Apple Music, Apple Pay, AppleCare, Apple TV+, Apple Arcade, Apple Fitness+, iCloud+ και άλλα, κέρδισε συνολικά 78 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το οικονομικό 2022, σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα κερδών για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του έτους.

    Η κατηγορία υπηρεσιών κέρδισε 19 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του τριμήνου, αύξηση σχεδόν κατά ένα δισεκατομμύριο από τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια που κέρδισαν το προηγούμενο τρίμηνο. Οι υπηρεσίες συνολικά κέρδισαν 10 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα το 2022 από ό,τι το 2021, με την Apple να βλέπει ισχυρή ανάπτυξη. Οι συνδρομητές υπηρεσιών έχουν αυξηθεί σημαντικά, με την Apple να αναφέρει περισσότερους από 900 εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν, αυξημένοι κατά 155 εκατομμύρια από πέρυσι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.