Friday, May 17, 2024

Οι τιμές των προϊόντων της Apple εκτινάσσονται στα ύψη στη Ρωσία, καθώς οι μεταπωλητές μάχονται τις κυρώσεις

Ενώ η Apple μπορεί να έχει σταματήσει την πώληση προϊόντων στη Ρωσία ως απάντηση στην εισβολή της στην Ουκρανία, οι τρίτοι λιανοπωλητές που εξακολουθούν να προσφέρουν τα αγαθά της έχουν αυξήσει μαζικά τις τιμές για να πολεμήσουν τις κυρώσεις και τον πληθωρισμό.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πιο ακριβό MacBook Pro της Apple, το οποίο τώρα φέρεται να κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο ρούβλια για αγορά, σχεδόν 10.000 δολάρια. Το πιο ακριβό iPhone 13 Pro Max (1TB) πωλείται τώρα για 308.679 ρούβλια, σχεδόν ακριβώς 2.700 δολάρια. Το φθηνότερο iPhone 13, το μίνι, είναι τώρα περισσότερο από $ 800.

Λόγω των σαρωτικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία, η αξία του ρούβλι έπεσε κατά περίπου 26% και σε ένα σημείο άξιζε λιγότερο από 1 σεντ των ΗΠΑ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.