23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα το event της για τις 8 Μαρτίου: ‘Peek performance’

    Η Apple ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη ειδική εκδήλωση της χρονιάς για τις 8 Μαρτίου. Η Apple για αυτό το event χρησιμοποιεί το tagline: “Απόδοση peek”. Πρόκειται να είναι και αυτό ψηφιακό μέσω stream και οι φήμες δείχνουν ότι θα επικεντρωθεί στην έλευση ενός iPhone SE τρίτης γενιάς, ενός ανανεωμένου iPad Air και νέων Mac με επεξεργαστές της Apple.

    Τα σχέδια της Apple για μια εκδήλωση στις 8 Μαρτίου αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από το Bloomberg στις αρχές Φεβρουαρίου. Η Apple έχει πλέον αποστείλει και επίσημα τις προσκλήσεις για αυτό σε μέλη του Τύπου. Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Apple θα πραγματοποιήσει την ανοιξιάτικη εκδήλωσή της ψηφιακά και μέσω streaming λόγω της πανδημίας του COVID-19.

    Η εκδήλωση της 8ης Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ιστότοπου της Apple, του καναλιού YouTube της εταιρείας και απευθείας στην εφαρμογή Apple TV σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε νεότερο άρθρο μας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.