20.6 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε ο Tim Cook στους υπαλλήλους της Apple σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπαλλήλους συζητώντας την τρέχουσα ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τα μέτρα που λαμβάνει η εταιρεία.

    Στο μήνυμα επανέλαβε τις κινήσεις της Apple να σταματήσει τις πωλήσεις προϊόντων στη Ρωσία, και επιβεβαίωσε πως η εταιρεία θα κάνει match τις δωρεές για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού πακέτου προς την Ουκρανία σε αναλογία 2:1.

    “Η Apple κάνει δωρεές σε προσπάθειες ανθρωπιστικής βοήθειας και παρέχει βοήθεια για την εξελισσόμενη προσφυγική κρίση. Συνεργαζόμαστε επίσης με εταίρους για να αξιολογήσουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς είστε πρόθυμοι να βρείτε τρόπους να υποστηρίξετε επίσης, και θέλουμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση του αντίκτυπου των δωρεών σας. Η Apple θα κάνει match τις δωρεές σας με ρυθμό 2:1 για επιλέξιμους οργανισμούς και θα το κάνουμε αναδρομικό για δωρεές σε αυτούς τους οργανισμούς από τις 25 Φεβρουαρίου. Επισκεφθείτε την Πύλη Παροχής Υπαλλήλων για να μάθετε περισσότερα.”

    Ο Cook συνέχισε λέγοντας ότι η Apple υποστηρίζει τις ομάδες της στην Ουκρανία καθώς και τους Ουκρανούς που εργάζονται εκτός της χώρας.

    Εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας στην Ουκρανία και σε ολόκληρη την περιοχή. Στην Ουκρανία, έχουμε έρθει σε επαφή με κάθε εργαζόμενο, βοηθώντας αυτούς και τις οικογένειές τους με όποιον τρόπο μπορούμε. Για τα μέλη της ουκρανικής ομάδας που βρίσκονται εκτός της χώρας και ενδέχεται να χρειάζονται υποστήριξη, επικοινωνήστε με [email που έχει διαγραφεί]. Και για κάθε υπάλληλο που χρειάζεται οποιαδήποτε υποστήριξη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα People για διαθέσιμους πόρους.

    Επίσης όπως σας αναφέραμε και χθες σε προηγούμενο δημοσίευμα μας ο Cook τόνισε:

    Ως εταιρεία, λαμβάνουμε επίσης πρόσθετα μέτρα. Έχουμε διακόψει όλες τις πωλήσεις προϊόντων στη Ρωσία. Την περασμένη εβδομάδα, σταματήσαμε όλες τις εξαγωγές στο κανάλι πωλήσεών μας στη χώρα. Το Apple Pay και άλλες υπηρεσίες έχουν περιοριστεί. Το RT News και το Sputnik News δεν είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη από το App Store εκτός Ρωσίας. Και έχουμε απενεργοποιήσει τόσο την κυκλοφορία όσο και τα ζωντανά περιστατικά στους Χάρτες της Apple στην Ουκρανία ως μέτρο ασφάλειας και προφύλαξης για τους ουκρανούς πολίτες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.