Sunday, May 19, 2024

Οι σειρές Apple TV+ ‘Severance’ και ‘Black Bird’ έλαβαν υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα

Οι σειρές Apple TV+ “Severance” και “Black Bird” έχουν προταθεί για τα 80α ετήσια Βραβεία Χρυσής Σφαίρας, τα οποία θα παρουσιαστούν στις 10 Ιανουαρίου 2023. Μερικά εξέχοντα μέλη του καστ σε κάθε σειρά έχουν επίσης λάβει υποψηφιότητες.

Η υπηρεσία ροής της Apple συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες συνολικά:

  • Severance — Best Drama Series
  • Black Bird — Best Limited Series, Anthology Series, or Television Motion Picture
  • Adam Scott, Severance — Best Actor in Drama Series
  • John Turturro, Severance — Best Supporting Actor in Television Series
  • Taron Egerton, Black Bird — Best Actor in Limited Series, Anthology Series or Television Motion Picture
  • Paul Walter Hauser, Black Bird — Best Supporting Actor in Television Limited Series/Motion Picture

Το “Severance” είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Dan Erickson και τον παραγωγό του Ben Stiller. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια μυστηριώδη εταιρεία που ονομάζεται Lumon Industries, της οποίας οι υπάλληλοι δεν μπορούν να θυμηθούν καμία ανάμνηση από την προσωπική τους ζωή όσο είναι στη δουλειά. Ομοίως, μόλις οι υπάλληλοι φύγουν από το γραφείο, δεν μπορούν να θυμηθούν τίποτα για τον χώρο εργασίας. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Το “Black Bird” είναι μια δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Dennis Lehane. Όταν ο γιος ενός αστυνομικού καταδικάζεται σε 10 χρόνια σε φυλακή ελάχιστης ασφαλείας, του προσφέρεται η ευκαιρία για μετατροπή της ποινής χωρίς όρους από τις αρχές με αντάλλαγμα να μπει σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και να γίνει φίλος με έναν ύποπτο κατά συρροή δολοφόνο για να τον κάνει να ομολογήσει.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.